مسئول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان ایلام گفت: سامانه 190 وزارت بهداشت آماده دریافت گزارشات مردمی از تخلفات نانوایی‌های بوده و به‌محض شکایت از نانوایی‌های استان سریع به بهداشت استان اطلاع داده و پیگیری می‌شود.
کد خبر: ۲۷۲۶۶۳
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۰ 06 August 2016

مسئول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان ایلام گفت: سامانه 190 وزارت بهداشت آماده دریافت گزارشات مردمی از تخلفات نانوایی‌های بوده و به‌محض شکایت از نانوایی‌های استان سریع به بهداشت استان اطلاع داده و پیگیری می‌شود.


به گزارش تابناک ایلام؛«عبدالرضا عزیزی»با تاکید بر اینکه شهروندان با شماره 190 نان سالم بر سر سفره ببرند، اظهار کرد: توجه به کیفیت و بهداشت نان باید در سرلوحه کاری نانوایی‌ها قرار گیرد و در این زمینه هیچ‌گونه کم‌کاری پذیرفته نیست

.

وی بابیان اینکه عدم نظارت و پخت نامناسب نان و خدمات‌دهی نامطلوب نانوایی‌ها  خسارت به اقتصاد کشور و منطقه است، افزود: تأمین گندم و آرد مراحل دشواری را طی می‌کند، بنابراین  پخت نامناسب نان و افزایش ضایعات آن، دور از انصاف است

.

مسئول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان ایلام خاطرنشان کرد: ارائه آمار دقیق از تعداد واحدهای نانوایی شهرستان بازرسی و نظارت بر وضعیت پخت نان و همچنین بررسی وضعیت پروانه کسب این واحدها از سوی اتحادیه می‌تواند به خدمات‌دهی مناسب در این بخش کمک کند

.

عزیزی با بیان این که مسئله آرد و پخت‌وپز نان مستقیم با سلامت مردم سروکار دارد، تصریح کرد: با تلاش همکاران واحد بهداشت محیط در تلاشیم تا با برنامه‌ریزی و نظارت بر کیفیت نان، فعالیت مراکز پخت‌وپز نان را بیش‌ازپیش ارتقاء دهیم.

 

وی با تأکید بر اینکه سامانه 190 وزارت بهداشت آماده دریافت گزارشات مردمی از تخلفات نانوایی‌های بوده و به‌محض شکایت از نانوایی‌های استان سریع به بهداشت استان اطلاع داده و پیگیری می‌شود، افزود: علاوه بر این مردم هم می‌توانند با شماره 33381130 مرکز بهداشت شهرستان تماس حاصل کنند.


اضافه کرد: طرح تشدید نظارت بر وضعیت نانوایی‌ها با حضور بازرسین ادارات صنعت معدن، مرکز بهداشت، تعزیرات حکومتی، غله، فرمانداری در شهرستان ایلام انجام‌گرفته است./م

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار